Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

SUFT congress 2021: Webinar series

“Nyt sattuu, mitä tehdään?”: Urheilijan akuutti kivunhoito

Puhujat: Mira Tuovinen, Jani Takatalo, Marko Rossi

Ajankohta: ma 31.5.2021 17.30-19.30

Webinaarisovellus: Zoom

Tässä käytännönläheisessä webinaarissa fysioterapeutti Marko Rossi ja lääkärit Mira Tuovinen ja Jani Takatalo keskustelevat urheilijan kivun hoidosta eri tilanteissa ja ympäristöissä: mitkä tekijät vaikuttavat päätöksentekoon ja hoidon valintaan ja kuinka hoito eroaa urheilijan arjessa ja kilpailutilanteessa.

Webinaarin kantavana teemana on yhteistyö fysioterapeutin, lääkärin ja urheilijan valmennustiimin välillä. Kun kaikki puhuvat samaa kieltä ja ovat samalla kartalla,  tiimin jäsenten työ helpottuu usein huomattavasti. Vaikka kilpa- ja huippu-urheilussa kipu onkin usein läsnä, on tärkeä tiedostaa, koska on aika viheltää peli poikki. Myös tästä aiheesta keskustellaan webinaarin aikana.

Kieli: Finnish

Webinaaripaikka: 60€/40€ SUFT jäsenille koodilla: WEBMEMBER. Webinaaripaikat lunastettavissa 28.5.2021 saakka.

Kaikkien neljän session paketti: 200€/130€ SUFT jäsenille lunastettavissa 22.5.2021s saakka  ainoastaan ensimmäisen tapahtuman yhteydessä! 

Kurssien peruutusehdot: Kahta (2) viikkoa ennen kurssipäivää peruutukset veloituksetta, sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50% kurssin kokonaishinnasta. Ilman peruutusilmoitusta kurssilta pois jääneiltä veloitamme kurssin koko hinnan.